Saturday, 31 December 2011

Hai 2012. Hai PMR.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera :)

Hai kawan. Hai tahun baru ^^ Hai. Hai. Hai.
Saya taknak tahun baru :/ taknak 2012. terus skip ke 2013 takboleh ke? :-(
Haihh, redha fasihah. redha :')

Haa, kawan-kawan. Saya dah takde phone :')
Saya dah takguna internet >< Jangan rindukan sayaa :'(
arghh. Kalau ade pape nak cakap, call parents je eh? Pepandai ah saya layan korang -.-
Kalau takde number phone mama and ayah sayaa, meh mintak cepatt ><
haha, okayy korang jaga diri sepanjang tahun 2012 :")
Doakan aku PMR. TAU? TAU? TAU?
WAJIB.
haha, kite takutt. kite ni pemalas. doakan jelaa kite jadi rajin ^^ AMIN.

hmm. Dah-dah. ni pun last aku online :/
haihh tanak tanak. haha.
Btw, awak comel <3 sangat. daan aku dah jatuh cinta dgn kau :'(
tapi kau tak sedar tuu. kenapa laaa kau yg aku suka? haha.
Takpe, kau bahagia org lain, aku cuba senyum dan doakan korang :')

Okay, bye 2011.
banyak kenangan dengan kau :') tapi aku cuba lupakan kau.
Jangan risau. Aku bahagia tengok kau bahagia dgn kawan2 kau :')

BYE kawann, bye awakk :/

lalala, kbye. Salamm :')

Terima kasih BUDAK :)