Saturday, 14 January 2012

wuwiwoo :D

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera :)

Hai hai haii. Lama tak jumpa. Rindu kannkann? :/
Kitew dapat online sekaliw sekalaw jew. Kitew tak sediwh tapi kitew sunyiw :|
RA kitew dah malas nak layan kitew.
Argh Fasihah. Fokus. Nanti kau hanyut T^T

Aihh, Form 3 memang agak best. Seriously aku cakap. Memang best.
Cikgu-cikgu pun sporting-sporting dan suka gelak-gelak. I like ><
Terima kasih laa cikgu dah bagi saya jawatan yg memang saya agak suka -,-
Tahun ni bendahari lagi. Cikgu macam tau je cita-cita aku nak jadi akauntan.
Wahaha, bermimpi jee. Math pon tak jejak A lagi -,-
Tapi, aku tetap akan berusaha. Biar mimpi sampai ke bintang :')
heee :D

Okayy, handphone takyah cerita ahh. Dapat fon mahal pon bukan boleh guna skrg.
Lepas PMR okay? Sedihhh T^T
Argg, daann sekarang fokus aku hanya PMR dan RA.
ehh salah. RA tak termasuk. Aku ni menggatal je lebih -___-
Takyah layan aku pon takpela RA. Aku tau kau suka pempuan lainn yg lebih perfect :')
Aku suka tengok cara kau layan dia. Ah sumpah sweet :,)

Oh okay. Aku bersyukur dengan apa yg aku ada skrg :')
Terima kasih kawan-kawan 3 AT 2 yang sentiasa buat aku gelak :)
Aku sayang korang ^^

Ktata. Imissyouall, kakakabang :'(

Terima kasih BUDAK :)

Saturday, 31 December 2011

Hai 2012. Hai PMR.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera :)

Hai kawan. Hai tahun baru ^^ Hai. Hai. Hai.
Saya taknak tahun baru :/ taknak 2012. terus skip ke 2013 takboleh ke? :-(
Haihh, redha fasihah. redha :')

Haa, kawan-kawan. Saya dah takde phone :')
Saya dah takguna internet >< Jangan rindukan sayaa :'(
arghh. Kalau ade pape nak cakap, call parents je eh? Pepandai ah saya layan korang -.-
Kalau takde number phone mama and ayah sayaa, meh mintak cepatt ><
haha, okayy korang jaga diri sepanjang tahun 2012 :")
Doakan aku PMR. TAU? TAU? TAU?
WAJIB.
haha, kite takutt. kite ni pemalas. doakan jelaa kite jadi rajin ^^ AMIN.

hmm. Dah-dah. ni pun last aku online :/
haihh tanak tanak. haha.
Btw, awak comel <3 sangat. daan aku dah jatuh cinta dgn kau :'(
tapi kau tak sedar tuu. kenapa laaa kau yg aku suka? haha.
Takpe, kau bahagia org lain, aku cuba senyum dan doakan korang :')

Okay, bye 2011.
banyak kenangan dengan kau :') tapi aku cuba lupakan kau.
Jangan risau. Aku bahagia tengok kau bahagia dgn kawan2 kau :')

BYE kawann, bye awakk :/

lalala, kbye. Salamm :')

Terima kasih BUDAK :)